Iemand vroeg aan mij “Monique wanneer gaat het nu eigenlijk allemaal gebeuren?” merk jij er wat van? Ik wist precies wat ze bedoelde..ze doelde op dat de wereld overgaat van 3D-4D naar de 5de dimensie.

Voor mensen die totaal niet weten waar ik het over heb even een korte uitleg: 3D wereld is de wereld van dualiteit, daar hebben we lang ingezeten. Het woord dualiteit betekent tweeledigheid en laat ons denken dat we moeten kiezen tussen het één of het ander: goed of kwaad, angst of liefde, hoog of laag, ego of ziel, verstand of gevoel enz enz.

Nu zitten we in 4D, dit is een tussendimensie, een portal..hier komen heftige emoties los. Denk aan heftige blijheid en enorme boosheid, even een kleine greep voorbeelden. Ook dualiteit maar dan heftiger. In deze dimensie biedt het je mogelijkheden om je persoonlijk en op spiritueel vlak te ontwikkelen. De 4de dimensie is een niveau waarop je kiest naar welke dimensie je gaat. Of je blijft in 3D of gaat verder naar 5D.

Wat is de 5de dimensie? In deze dimensie ben je ervan bewust dat je bewustzijn bent. Dus je bent je ervan bewust dat je lichaam een tijdelijk voertuig is. Een tijdelijke jas die je aan het einde van je fysieke leven op aarde uitdoet. En je verder gaat als bewustzijn. Ik zeg ook vaak je bent niet geboren en je gaat niet dood. Je bewustzijn is eeuwig. Je hebt tijdens je geboorte je jas (lichaam) aangetrokken en wanneer je overlijdt trek je je jas (lichaam) weer uit, zeg maar. In de 5de dimensie .Kan je reizen in tijd en ruimte. Je bent je dus bewust van je multidimensionale zijn.

Oke de overgang van de oude wereld naar de nieuwe wereld is mij uitgelegd door mijn gidsen, leraren enige jaren geleden (en met mij meerdere mensen op deze planeet). Ze hebben mij de wereld laten zien en die splitst zich in twee werelden. Dus niet dat de wereld vergaat, of wordt vernietigd. Nee die blijft bestaan op dat bewustzijn niveau. En de andere wereld is in 5D. In de transitie zitten we nu midden in of al over het midden heen. (ik merk dit ook aan mensen om mij heen. Ze zijn bezig met persoonlijke groei en spiritualiteit. Dus ja we zitten er midden in. en Jouw keuzes bepalen waar je wilt vertoeven.

Heb je een vraag over dit onderwerp? Stel hem gerust 🙂