Klein voorbeeld uit de praktijk… Gisteravond mocht ik Auralifters weghalen. Deze persoon had daar erge last van en is zelf ook heldervoelend. Daardoor was de sessie doormiddel van zijn/haar meevoelen een mooi verlopen proces. Er waren 9 auralifters. Deze entiteiten vertoeven in diegene haar/zijn energieveld.

Auralifters hebben meestal dezelfde vibe als de persoon waar ze bij vertoeven. Ze halen steeds kleine beetjes energie weg. Waardoor er klachten ontstaan. Denk aan stemming wisselingen, moe, hoofdpijn, hartklachten, maagklachten dit is een kleine greep….

We hebben ze allemaal over laten gaan naar het witte licht. Een aura lifter heeft meestal een boodschap of een r3eden waarom ze bij deze persoon zijn. Zo ook nu. De persoon heeft op jonge leeftijd de rol van eén van de ouders op zich genomen. Dit omdat desbetreffende ouder dit verzuimde. Hier komt dan een behoorlijke verantwoordelijkheid gevoel aan het daglicht.

De Auralifters hadden hetzelfde meegemaakt. Dus allemaal een zware taak op jonge leeftijd gekregen. Ook was het een oude vriend uit een vorig leven die ook nog bij haar/hem vertoefde.

Wanneer er Auralifters zijn, is er een lek in het energieveld (aura). Ook deze heb ik kunnen sluiten zodat het niet meer lekt.

Er kwam nog veel meer aan de orde tijdens deze avond. Maar ik wou graag even het item Auralifter eruit halen. Want veel klachten hebben niet echt aanwijsbare redenen. Mooi hoe zo een avond dan verloopt.

Heb je een vraag over dit onderwerp? Aarzel dan niet om hem te stellen in de reactie.