Voorbeeld uit de praktijk. Hij kwam binnen door de voordeur en stond voor ik het wist in de huiskamer. Pakte zonder vragen mijn gitaar en begon te spelen. En ik stond erbij en keek er naar. Dit vertelde al zoveel.. deze acties waren al een bevestiging over het geschrevene….

Hij kwam uit nieuwsgierig. Druk druk druk is hij, erg druk in doen en laten. Zoals altijd las ik het automatisch schrift voor en hij luisterde en was ook meteen weer afgeleid. Vertelde een heel verhaal over een andere medium, waar hij ooit was geweest in het verleden en vond die waardeloos omdat die op een gegeven moment de naam van zijn overleden zoon niet juist had. Ik had mijn gedachten daarover.. maar luisterde aandachtig.

Tijdens de behandeling kwam zijn zoon door en stond naast mij. Wat ik hem ook vertelde. Ik vertelde hem dat waar zijn zoon stond, en dat dit veel te zeggen had. Dat hij naast mij stond en niet naast hem, of achter hem, maar voor hem. Dit omdat de zoon telkens tekens stuurde maar die werden totaal niet gezien. En zoon was ermee gestopt, met sturen van tekens. De vader was te druk met buiten zich om ipv rust en focus. Wat mooi was dat ik zei tegen hem “Wouter zegt dit en Wouter zegt dat…zegt hij wat zeg je nu? Wouter? Ik zeg ja ,dat hoor ik (dit gebeurt zelden dat ik een naam van de overledenen hoor). Maar oke ik vertel alles wat ik zie, hoor en voel. Dus ook nu. Zegt hij daaroverheen nou die naam vertelde dat vorige medium ook. En dat klopt dus niet. Ik moest lachen. En dacht nu heeft hij ook een mening over mij.:)

Zo kwamen er nog veel vragen over zijn kinderen enz. Dit zijn de Geen antwoord vragen. Want ik heb de afspraak dat ik niks vertel over iemand zonder zijn/haar toestemming. Dus gerichte vragen over hem te opzichte van relatie vader-kind kan. Maar niet de vraag bv hoe gaat mijn kind het doen? Of wat doet hij/zij nu? enz enz Dit zijn vragen die ik eventueel soms kan beantwoorden maar niet wil beantwoorden zonder toestemming van diegene. Helemaal wanneer ze volwassen zijn. Het zal wat zijn….

Na de reading waar van alles aanbod kwam. Verzocht ik hem., op de behandeltafel te gaan liggen. Normaliter hebben cliënten dan altijd de schoenen uit. Maar tijdens de healing zag ik dat hij zijn schoenen nog aan had. Het heeft nu geen zin meer om daar iets van te zeggen dacht ik. Dus ging verder met het energieveld. Op een gegeven moment bleef ik bij zijn voeten hangen. Ik begon daar lange zwarte koorden uit te halen (energetisch) en bleef maar eruit halen. Best wel lang en veel koorden. Ik hoorde dat dit eruit moest.

Na een diepe slaap maakte ik hem wakker. Ik zei nog tegen hem. Kom maar rustig van de tafel af. Hij springt van de tafel, pakte zijn jas en binnen no time verdween hij door de voordeur. Ik stond erbij en keek ernaar.

Na de tijd kwam ik in mijn praktijk en constateerde ik een sterke zweetvoetengeur. Zette het raam open om te ventileren en ging naar beneden. Ik bedankte zijn zoon voor het doorkomen en moest nog even lachen over de grap die was ontstaan mbt de naam Wouter. Hoe groot is de kans dat de naam exact hetzelfde is als enige jaren geleden bij het andere medium? Wat ik al vertelde namen krijg ik zelden door. Wel voel ik of het een vader, zoon, oma enz is. Of ik zie waar ze staan. Bij de cliënt aan de rechterkant van mij uit gezien, is meestal van vaders kant. en iets in het schemer is meestal een opa of oma, die later wel naar voren komt.

De volgende dag kom ik op mijn slaapkamer aan het einde van de dag. Weer die zweetvoetengeur echt heel sterk. Toen wist ik, dit is een entiteit die hier is blijven hangen. Dit is niet pluis. Ik zei hardop .. nee nee dit gaan we niet doen. Dit is zeker niet de bedoeling. Ik wil graag dat je vertrekt. Toen heb ik de kamer gereinigd en de praktijk en een ritueel uitgevoerd. En geen last meer gehad. Het helderruiken attendeerde mij hierop.

Ik hoop dat hij iets gaat doen met wat het universum hem heeft aangereikt……..

Mocht je vragen hebben? Kom dan gerust.