Hoe mooi is dat … Hoe mooi werkt het universum..

Een mooie reading gegeven. Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen. Bereid ik mij hierop voor. Zo ook deze reading. De avond voor de afspraak concentreer ik mij op de naam (vrouw, meisjesnaam) en vraag wat ik door kan geven aan diegene die komt. Ik schrijf dit allemaal op.

De persoon die kwam ken ik al heel lang. Haar overleden tante is regelmatig bij haar en dat vertel ik haar ook . Zo ook nu kwam haar tante weer door.. Ze komt nooit alleen want oma van mijn cliënt is op de achtergrond ook altijd aanwezig. Maar nu was er een klein zwart hondje mee.. Ik dacht nog .. wat heeft dit te betekenen? Een vrolijk klein zwart hondje.

Nu weet ik, wat het had te betekenen. Namelijk toen ik dit aan haar vertelde. Zei mijn cliënt “dat hondje komt uit haar (van tante) ouderlijk gezin”. Daar was ze gek mee. Dus ik dacht aha dat is wat het universum aangeeft als bevestiging dat die tante er weer is.

Het is geen bevestiging voor mij. Want ik zie tante staan in mijn huis, in mijn praktijk. Maar dat is altijd makkelijk gezegd .. Nu kwam kwam het hondje als toevoeging zeg maar. Ik wist niks van het hondje maar mijn cliënt wist precies welk hondje het was. En ook welke boodschap het mocht brengen.

Heb je een vraag over dit onderwerp aan mij? Aarzel dan niet ,om die te stellen in reacties hieronder.